Бургас, к-с ``Меден рудник`` бл. 25

КОНКУРС ЗА ФОТОЕСЕ НА ТЕМА „МОЯТА ЛЯТНА ИСТОРИЯ…”

КОНКУРС ЗА ФОТОЕСЕ НА ТЕМА „МОЯТА ЛЯТНА ИСТОРИЯ…”

 

КОНКУРС ЗА ФОТОЕСЕ НА ТЕМА „МОЯТА ЛЯТНА ИСТОРИЯ…”

Народно читалище „Св. св. Кирил и Методий 1985” стартира конкурс за фотоесе със заглавие „Моята лятна история …”. В него могат да вземат участие ученици от 14 до 19 години.
Участниците трябва да представят есе, вдъхновено от преживени емоции през лято 2020.

Условия за участие:

– Всеки автор може да участва с 6 фотографии, отговарящи на зададената тема и подредени в логическа последователност.
– Снимките да са в дигитален формат JPEG с големина на изображението не по-малка от 2048 пиксела по дългата страна.
– Текстът на фотоесето да бъде приложен в Word формат и да представлява отделна цялостна история разкриваща посланието на фотографиите, не по-кратък от 500 символа.
– Фотографиите да са направени през лято 2020.  Ако на снимките присъстват хора, се приема от организатора на конкурса, че те са дали съгласието си да бъдат снимани и техните изображения да бъдат публикувани и използвани.
Към всяко фотоесе трябва да има информация с име и фамилия на автора, възраст, клас, училище, точен адрес, имейл и телефон за връзка.
– Изпращайки фотографии за участие в конкурса, участниците дават съгласието си и правата, организаторите да ги публикуват на фотохартия или в електронен формат, да бъдат включени в изложба, както и да бъдат използвани в публикации.

Не се допускат фотоколажи, както и снимки, които съдържат допълнително прибавени надписи и графики. Целта на конкурса е да покаже снимки, които се доближават максимално до Вашите преживени емоции, които са запечатали.
Oчакваме фотоесетата на имейл адрес: chitalishte_km@abv.bg
Крайният срок за участие е 20 август 2020 г.

Награди: Iво място – Професионална фотосесия от фотограф Петя Даскалова,
II-ро и III-то място – ваучери за верига книжарници и „Награда на публиката” – отпечатване върху файн арт хартия и рамкиране на творбата.
Може да гласувате на страницата https://www.facebook.com/chitalishteKiriliMetodii/  за определяне  на носител „Награда на публиката“ от 21 до 25 август 2020  г.
Имената на победителите ще бъдат обявени в изложба на 17 септември 2020 г.